Annelies Schoen

Annelies Schoen

Ik ben Annelies Schoen, 42 jaar jong en trotse moeder van 2 zoons.
Enkele jaren geleden kwam ik doordat ik zelf opzoek was naar opvang voor mijn oudste in contact met Eva Toele, toen nog houder van het gastouderbureau.

Eva vertelde al over de mooie dromen die zij had en was al bezig met de eerste stappen naar kinderdagverblijf de Boshoeve te maken. Toen het kinderdagverblijf steeds meer vorm begon aan te nemen en Eva het hiermee dus steeds drukker kreeg vroeg zij mij het gastouderbureau te runnen. Ik was op dat moment werkzaam op een kinderdagverblijf wat ik inmiddels al vanaf mijn studie deed dus dit was een enorm nieuwe uitdaging die ik dan ook met beide handen aan heb gepakt.

Na dit 4 jaar gedaan te hebben en ik inmiddels ook werkzaam was op de zorggroep binnen de Boshoeve is het gastouderbureau verkocht en ben ik nu helemaal werkzaam binnen de Boshoeve op de zorggroep als individueel begeleider.

Het intensief bezig zijn met kinderen en stapjes te maken, hoe klein deze ook zijn is een prachtige ervaring. Het elke dag weer leren van elkaar en samen de zorg te dragen voor deze prachtige groep kinderen binnen de Boshoeve is enorm fijn.