Fokkelien Renkema

Fokkelien Renkema

Hallo,

Ik ben Fokkelien Renkema en woon samen met Mark ons hondje en 3 katten. Ik ben trotse moeder van Sabine (25) en Tom (22), beide wonen niet meer thuis. Na mijn opleiding ben ik gaan werken met kinderen met een ontwikkelings achterstand en dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik een jaartje totaal wat anders gaan doen maar wat ik miste ik de zorg voor de kindjes en de liefde en gezelligheid die je er voor terug krijgt. Ik ben toen weer gaan werken met kinderen maar nu op verschillende kinderdagverblijven en dit in combinatie met de thuiszorg zodat ik toch de extra uitdaging had door te werken met kinderen met een beperking. Dit was op een gegeven moment moeilijk te combineren en ben toen alleen, maar met veel plezier op het dagverblijf blijven werken.

Vrienden van ons kwamen op een gegeven moment met enthousiaste verhalen over De Boshoeve. Het was ontzettend mooi om te horen hoe blij ze waren met de combinatie van de kinderen met en zonder zorg. Dit doordat ze zelf ook een zorg kindje hebben, dus ze spraken uit ervaring. Wat werd ik hier blij van en wat wilde ik hier graag werken, de combinatie van de twee doelgroepen waar ik zo graag mee werk. Jammer genoeg was er geen vacature maar na een aantal maanden kwam er een mailtje van Eva en na ons gesprek was er bij mij geen twijfel mogelijk… dit was wat ik wilde. Wat was ik blij dat al vrij snel het telefoontje kwam dat Eva en het team er ook voor kozen om met mij verder te gaan.

Ik ga in mei beginnen met invallen op diversen groepen, dit is een mooie gelegenheid om de collega’s, kinderen en ouders te leren kennen. Daarna ga ik het zwangerschapsverlof van Kelly invullen.

Ik heb er ontzettend veel zin in en weet zeker dat ik kan bijdragen om de kinderen een veilige liefdevolle plek aan te bieden waarin elk kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Ik zie jullie op de Boshoeve!

Fokkelien.