Charlotte van Hees

Charlotte van Hees

Ik ben Charlotte van Hees, moeder van 2 jonge kinderen. Sinds december 2015 ben ik als kinderverpleegkundige werkzaam op de Boshoeve.

Ik zorg voor de kindjes die extra zorg nodig hebben. Ik heb mijn opleiding tot verpleegkundige behaald in het LUMC. Tijdens een stage op de Babyzaal werd voor mij al snel duidelijk dat daar mijn hart ligt, het werken met kinderen.

Na mijn opleiding (in 2000) ben ik dan ook met veel plezier gaan werken op de kinderafdeling (beenmergtransplantatie, oncologie en algemene pediatrie) waar ik mijn opleiding tot kinderverpleegkundige behaald heb. Hier heb ik nauw samen gewerkt met Eva Toele en Leonie Rovers.

Ik heb de Boshoeve van het begin af aan mogen volgen. Natuurlijk ben ik helemaal enthousiast geworden door het mooie concept van de Boshoeve. Een plek waar ieder kind echt welkom is, dit maakt de Boshoeve zo uniek. Het is een plek waar ieder kind zich thuis zal voelen en liefdevol door iedereen wordt opgevangen.

Ik ben zelf ook zeer warm ontvangen door een fantastisch team en ben trots dat ik daar nu deel van uit mag maken.

Al mijn kennis, kunde en ervaring als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis neem ik mee om hier goede kwaliteit van zorg te bieden.

Dit in een zeer liefdevolle omgeving waar er echt tijd en aandacht is voor U kind.

Tot ziens op de Boshoeve.