Samenwerken

Samenwerken

De Boshoeve werkt samen met stichting Natuurlijk Gewoon om de sociale integratie goed vorm te geven zodat het voor ieder kind een meerwaarde betekent. Samenwerken betekent sterker staan door gebruik te maken van elkaars expertise. Monique Priester komt als fysiotherapeut iedere week naar de Boshoeve om de kinderen die het nodig hebben fysiotherapie te geven. De begeleiders van het kind volgen deze therapie en zetten dit door gedurende de week. Het samenwerken met Heliomare wordt versterkt om de kinderen met een handicap, logopedie te geven daar waar nodig. Kinderen met slikproblemen of taalproblemen kunnen binnen de Boshoeve terecht bij de logopedist die hierin is gespecialiseerd.

Muziektherapie wordt verzorgd door stichting Papageno en geeft een welkome aanvulling in oa de communicatietraining en interactie met de kinderen.

De samenwerking met u als ouder is het meest belangrijk in de ontwikkeling van de zorg en begeleiding van uw kind. de samenwerking met verschillende hulpverleners versterkt het aanbod in mogelijkheden waardoor wij met u de meest passende zorg kunnen aanbieden.

Leren van elkaar

In de Boshoeve genieten we dagelijks van alle kinderen. Wij zien dat kinderen elkaars beste vriend en “begeleider” zijn. Kinderen leren van elkaar en worden door elkaar gestimuleerd.

Het is een feest om daar deelgenoot van te mogen zijn.