Oenita Teeuwen

Oenita Teeuwen

Mijn naam is Oenita Teeuwen ,geboren in 1973,getrouwd met Richard en moeder van drie kinderen. Samen wonen we met veel plezier in Nieuw-vennep. Na het behalen van mijn SPW3 diploma ben ik gaan werken in de kinderopvang. Eerst bij een kinderdagverblijf en later bij een peuterspeelzaal.

Sinds september 2014 ben ik bij “de Boshoeve ” gekomen om in de eerste plaats in te vallen,maar kreeg er al snel een plekje bij de peuter plus groep. Een heerlijke groep om mee te werken,omdat peuters open staan om zoveel dingen te leren en een groep die het ook nog zo leuk vindt om te spelen. Een uitdaging om al spelend te blijven leren.

Ook begeleid ik kinderen met een specifieke zorgvraag binnen de peuterplus groep om hun ontwikkeling zo goed mogelijk te stimuleren. Ik geniet iedere dag van alle mogelijkheden die de kinderen hebben om te spelen, te genieten en te leren.

De boshoeve is niet alleen voor kinderen een warm nest, maar ook voor collega’s die er werken. Vanaf het begin voel ik mij hier op mijn plek en ben ik erg blij met zo’n mooie, uitdagende en inspirerende werkplek.

Graag tot ziens,

Oenita.