Groep De Boskabouters

De Boskabouters

Heeft u ook zijn klein wijsneusje thuis? Een heerlijk peuter die alles wil weten? Wij bieden onze (eigen) wijsjes een extra peutergroep aan.

Peuters vanaf drie jaar zijn vaak toe aan een beetje meer uitdaging. Op de groep worden voorschoolse activiteiten geboden maar op de Boskabouters wordt hier nog meer aandacht aan gegeven. Op een speelse wijze bereiden wij de kinderen voor op de basisschool. De kinderen gaan naar hun eigen ruimte en zijn regelmatig ook in de kleutergroep van de naschoolse opvang te vinden. Zo kennen zij deze groep voordat zij naar school gaan en is het reeds vertrouwd.

De vaste pedagogisch medewerkers van de Boskabouters nodigen uw kind uit voor deze groep. Maar vragen eerst toestemming om uw kind mee te nemen naar de peuterplus. U geeft toestemming middels het ondertekenen van een formulier.

Wij proberen iedere peuter een kans te geven om aan de Boskabouters groep deel te nemen. Vandaar dat iedere dag andere kinderen worden uitgenodigd. Tijdens deze dag besteden wij aandacht aan de cognitieve, sociale, lichamelijke en creatieve ontwikkeling van het kind en stimuleren wij de zelfstandigheid. Doordat er in een kleine groep gewerkt wordt, is er gerichte begeleiding.

Even voorstellen

Voor alle wijsneusjes is een vast team die iedere dag met veel plezier de kinderen meeneemt op ontdekkingstocht. Zij stellen zich aan u voor.

Wilt u ons telefonisch bereiken?: 0620388173

Hetty

Pedagogisch medewerker

marjoleine

Marjoleine

Pedagogisch medewerker

ava-sandra

Sandra

Pedagogisch medewerker