Gina Giavarra

Gina Giavarra

Elke dag is anders en vol uitdagingen wanneer je werkt met kinderen. De Boshoeve is echt een unicum. Een plek met zeer betrokken en ervaren leidsters. Een plek waar vanuit het hart gewerkt wordt. Waar iedereen mag zijn, zoals je bent. Waar je geliefd en graag gezien bent.

Het baanbrekende pedagogische uitgangspunt daagt iedereen uit om de eigen grenzen te verleggen. Het is mijn taak om mijn collega’s hierin met raad en daad bij te staan. Dat doe ik niet alleen met veel plezier, het is ronduit fantastisch om, in hechte samenwerking, elke kind welkom te laten voelen. Ik ken natuurlijk de kinderen en zij kennen mij. Daardoor kan ik inhoudelijk mijn collega’s beter ondersteunen. Ik biedt daarom proactieve coaching op de werkvloer.

Mijn verantwoordelijkheden liggen daarnaast op het gebied van personeelsbeleid, klachtenafhandeling en als vertrouwenspersoon. Ruime ervaring heb ik opgedaan binnen het welzijnswerk op verschillende niveaus. Daar put ik nu uit om de Boshoeve nog meer te laten bloeien en groeien. In de Boshoeve komt gewoon alles samen waar ik in geloof en waar ik voor sta.

Gina