Marianne Bakker

Marianne Bakker

Mijn naam is Marianne Bakker en ik ben moeder van een dochter van 8. Nadat ik aan het einde van het 3e jaar SPH met de opleiding gestopt ben, heb ik in binnen- en buitenland gewoond en gewerkt in de secretariële sector. Maar uiteindelijk wilde ik toch terug naar waar mijn hart ligt: bij het werken met kinderen. Ik heb me laten terug/omscholen en in 2007 heb ik mijn SPW 3 diploma behaald. Sinds die tijd heb ik op verschillende groepen gewerkt; van verticale-, baby-, en peutergroepen tot NSO.

Toen ik van Eva Toele’s plannen voor de Boshoeve hoorde (zij is de moeder van een klasgenootje van mijn dochter) leek het mij meteen al een geweldige plek om te werken! Zowel de combi van gezonde en meer-zorg-kinderen als het ecologisch opgezette gebouw in een groene omgeving sprak mij enorm aan. Als je als begeleider van kinderen mee kunt werken aan een gezonde leef- en leeromgeving waarin ieder kind er mag zijn, er begrip is voor elkaar en waar ieder kind zichzelf op eigen wijze en in eigen tempo kan ontwikkelen, dan werk je mee aan een zonnige toekomst.

Na een uitgebreide rondleiding op de Boshoeve (bij binnenkomst was ik eigenlijk al verkocht) zei Eva “als je wilt solliciteren….?” Die kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen. Wat is er nou leuker dan het werken met bijzondere kinderen (en ieder kind IS bijzonder) in zo’n prachtige omgeving!

Graag tot ziens op de Boshoeve!

Marianne