Levensecht leren

Levensecht leren

De Boshoeve biedt kinderopvang waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in een natuurlijke en zuivere omgeving. Een plek in het groen met genoeg ruimte voor buitenspelen, dieren en een moestuin. Onder de veranda is het ook met regen lekker droog en fijn om te schuilen. Aan de tafels schuiven de kinderen aan voor een boterham of fruit. Buiten eten smaakt naar meer!

Iedere dag genieten

Iedere dag kunnen de kinderen genieten in de belevingstuin, de moestuin, de ontdekkingstuin, de natuurlijke speeltuin en de geurentuin. De kinderen leren wat moeder natuur ons te bieden heeft zowel binnen als buiten de Boshoeve. In de grote tuin (3000m2 zijn dieren aanwezig. Konijnen om te knuffelen, kippen voor een eitje (en te knuffelen). En zelfs een lammetje die we met de fles groot brengen. De kinderen kunnen levensecht leren over de natuur. En levensecht genieten..

De Boshoeve leert de kinderen om zuinig te zijn op de natuur en er goed voor te zorgen. Het regenwater wordt opgevangen voor de tuin en het toilet. De zon geeft de energie voor de verlichting. En de energie om te rijden met de elektrische STINTs en bakfietsen.

Kijk op www.vitalplaces.eu voor meer informatie over het echt gezonde binnenklimaat van de Boshoeve.