Bijzonder vervoer

Bijzonder vervoer

De Boshoeve maakt gebruik van duurzame en bijzondere vervoersmiddelen. U heeft misschien al vaak een groene bak zien rijden, onze STINT’s. Inmiddels zijn er drie want deze rijden als een zonnetje. Letterlijk want ze worden opgeladen door de nieuwe zonnestalling. De Boshoeve is winnaar van het Groenste Idee Haarlemmermeer met deze stalling waar de STINTS direct door de zon worden opgeladen. Een goede bewustwording van duurzame energie.

De kinderen vinden het heerlijk in de STINT. Door weer en wind want zij zitten lekker warm droog. En de medewerkers? Ach met een goede regenjas smelten we niet. De STINTS worden ook gebruikt bij uitjes voor de kinderen van de andere groepen. Picknickmand mee en het feest mag beginnen.

Ook heeft de Boshoeve twee elektrische bakfietsen in huis en natuurlijk de benenwagen. Kinderen van scholen vlakbij worden lopend opgehaald. Onderweg zien we dan een hoop: water, eendjes en in de herfst kastanjes om te rapen. Het is zo een gezellig wandelingetje naar de Boshoeve waar fruit en drinken staan te wachten.