Savita den Heijer

Savita den Heijer

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Savita den Heijer, moeder van twee geweldige kinderen waar ik super blij mee ben.

In 2011 besloot ik het roer om te gooien en ben van de zakelijke dienstverlening overgestapt naar de ‘wereld van kinderen’. Het is mijn grote passie om op verschillende manieren bezig te zijn met kinderen en hun eigen creativiteit te prikkelen.

In 2011 ben ik begonnen als gastouder bij het Gastouderbureau de Boshoeve en geniet ontzettend van de echtheid en het unieke van ieder kind. Daarnaast ben ik als verantwoordelijke van het Kinderwerk van een kerk, belast met het formuleren van beleid, bedenken van spel activiteiten en organiseren van veel leuke dingen voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd.

Nog veel mooier, samen met de kinderen dit uit te voeren ☺. Mijn uitdagingen sluiten goed aan bij het HBO Personeelsmanagement en MBO SPW-3 (2011) dat ik afgerond heb.
Ik heb Eva al vanaf mijn kennismakingsgesprek, jaren geleden, gevolgd in het waarmaken van haar grote droom om een kindercentrum op te richten waar ieder kind zich welkom mag voelen. Met of zonder beperking of ziektebeeld. De foto’s die ik de afgelopen tijd gezien heb spreken boekdelen….kinderen versterken elkaar. Hoe mooi en geweldig is dat.

Het was dan ook voor mij een geweldig aanbod dat Eva deed om naast de waarden en normen die de collega’s van De Boshoeve overdragen, praktisch inhoud te geven aan de christelijke identiteit van De Boshoeve.

Dat betekent dat ik tweemaandelijks aan de peuters verhalen zal vertellen met een Bijbelse boodschap. Ik denk aan verhalen met een eenvoudig verloop zonder details, zoals past bij de leeftijd. Eva en ik willen op een laagdrempelige manier de sfeer van Gods Liefde over te brengen.

Ik zie er ontzettend naar uit om de ‘Bijzondere verhalen tijd’ bij Bijzonder gewoon De Boshoeve handen en voeten te geven.