Debbie Smit

Debbie Smit

Hallo ouders en verzorgers,

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Debbie Smit en ik ben geboren in 1991. Samen met mijn partner zijn wij in de zomer van 2015 verhuisd naar Lisse.
Sinds 2009 werk ik met veel plezier binnen de kinderopvang.

Om mijn kennis te vergroten heb ik in 2012 een opleiding tot Kindercoach gevolgd. Deze opleiding heb ik met succes afgerond en ben ik naast mijn werk in de kinderopvang een eigen Kindercoach praktijk gestart, Kindercoach Praktijk Sterren. Ik ga ervanuit dat het gedrag van een kind niet op zichzelf staat. Er is een reden waarom een kind bepaald gedrag vertoont. Als coach help ik om de gevoelens van het kind onder woorden te brengen.

Ik zal mij altijd voor ieder kind inzetten, zodat ze zich gezien en gehoord zullen voelen.

Een van mijn hobby’s is yoga. In mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik ontdekt hoe leuk kinderen yoga vinden. Met yoga wordt je je bewust van je lichaam, van je adem en van je gevoel. Het is een manier om in contact te komen met jezelf. Ik hoop dat ik op den duur de kinderen van de Boshoeve op een speelse manier kan laten kennis maken met yoga. Door samen te bewegen, te ontspannen en te fantaseren. Spelend worden we sterker maar de achterliggende gedachte is het mogen zijn wie je bent, het respecteren van jezelf en je omgeving.

Tot ziens bij de boshoeve.

Lieve groet, Debbie