Dieneke den Hoed

Dieneke den Hoed

Hallo ouders en verzorgers van kinderen bij de Boshoeve!

Graag wil ik mij even voorstellen. Sommige kennen mij inmiddels al, voor anderen ben ik nog een nieuw gezicht. Ik ben Dieneke den Hoed, wonende in Bodegraven en sinds juni dit jaar werkzaam bij de Boshoeve. Ik ben 30 jaar oud en getrouwd met Arjan. Samen hebben wij 4 kinderen in de leeftijd van 6mnd tot en met 8 jaar.

Ik heb opleiding SPW4 gedaan en ben hierna vooral werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg als woonbegeleider, persoonlijk begeleider en ambulant begeleider. Ik heb veel ervaring mogen opdoen met verschillende soorten gedragsproblematiek en beperkingen. Ik vind het enorm belangrijk dat kinderen zich gezien en veilig voelen en dat zij de ruimte krijgen en voelen om zich te ontwikkelen. Ook hier bij de Boshoeve zal ik dit uitdragen.

Prive ben ik thuis vooral moeder! Daarnaast ben ik werkzaam als jeugdleider bij de kerk en vang ik met regelmaat kinderen thuis op.
U zult mij vooral zien bij de Bso, maar wellicht ook beneden op de andere groepen. Mijn werkdagen zijn voornamelijk maandag en donderdag, soms dinsdag of vrijdag.

Graag tot ziens!
Dieneke den Hoed