Over de Boshoeve

Weten dat je kind zich thuis voelt, goede zorg krijgt en zich kan ontwikkelen in een natuurlijke omgeving; Dát biedt de Boshoeve!

De Boshoeve vult zich ieder dag met kinderstemmetjes en gedrentel van voetjes waardoor het een plek wordt om te leven en te beleven!

De Boshoeve is een bijzonder kindercentrum waar de sociale integratie handjes en voetjes in de aarde heeft gekregen. De Boshoeve is naast een regulier kinderdagverblijf ook een geregistreerd verpleegkundig kinderdagverblijf. Kinderen met en zonder (chronische) ziekte en medische verpleegkundige zorgvraag groeien met leeftijdsgenootjes op. Bovendien is de Boshoeve ook een aanbieder van zorg uit de Jeugdwet voor ontwikkelingsgerichte zorg. Het kind mogen en kunnen zijn, staat centraal.

Een team van de Boshoeve bestaat uit (kinder)verpleegkundigen, een orthopedagoog, meerdere SKJ geregistreerde zorgprofessionals en sterke ervaren pedagogisch medewerkers. Als warm team staan zij iedere dag klaar om uw kind in liefde op te vangen. Zij bieden de zorg en begeleiding die uw kind nodig heeft op maat en afgestemd op uw wens en de behoefte van uw kind. Ook als uw kind geen extra zorgvraag heeft, staat het team altijd klaar om met u mee te denken indien u dat wenst. Een team therapeuten vult de zorg op de groepen aan. Kinderen met een verpleegkundige zorgvraag en kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ontvangen de gespecialiseerde zorg binnen een gezonde omgeving namelijk in een omgeving met andere leeftijdsgenootjes. De sociale integratie blijkt in al die jaren dat de Boshoeve bestaat, een van de beste therapieën te zijn voor alle kinderen.

Iedere dag genieten

Iedere dag genieten wij als team van de kracht van de kinderen, hun mooie opmerkingen, hun lieve knuffels en rode wangen na het buitenspelen. De grote tuin van ruim 3000m2, de dieren en de grote lichte groepsruimtes geven de kinderen de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan. En wij gaan graag met hen mee!

U bent van harte welkom om de sfeer te proeven in dit mooie kindercentrum.