Peuterschool

Peuterbelevingsschool De Bosmuisjes

Zoek je voor jouw peuter(-to-be) een goede voorbereiding op de basisschool? Kijk dan eens bij de peuterbelevingsschool De Bosmuisjes. Uit volle borst liedjes zingen, een eigen kunstwerk fabriceren en buitenspelen met je vrienden. Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten van de Peuterbelevingsschool De Bosmuisjes! Op de Peuterbelevingsschool mag je zijn wie je bent en op speelse manier de wereld om je heen ontdekken en is alle ruimte om te leren.

Bij het aanbieden van activiteiten wordt gekeken naar wat je als kind al kan en waar je interesses liggen. Dat is steeds het startpunt om je verder te helpen in je ontwikkeling, dit alles rondom een steeds wisselend thema.

Wat ga je beleven?
Een ochtend op Peuterbelevingsschool de Bosmuisjes verloopt via vaste rituelen om zo een stukje veiligheid te creëren die je als kind nodig hebt om je te ontwikkelen. Zo is er een kringmoment waar je over je avonturen mag vertellen, lezen we stapels boeken, ontdekken we buiten hoe het weer is en mag je lekker knutselen. Heb je even geen zin in een creatieve uitspatting? Dan mag je ook lekker op je buik met de auto’s racen of de fles geven aan je poppenkind. Al het materiaal is gericht op ontdekken. Zonder dat hier de nadruk op ligt is Peuterbelevingsschool de Bosmuisjes de perfecte voorbereiding op de basisschool.

Voor wie?
De Peuterbelevingsschool is open van 8.30 uur tot 12.45 uur en is er voor elk kind vanaf twee jaar. Bij Peuterbelevingsschool de Bosmuisjes is iedereen welkom. Net als op alle andere groepen in de Boshoeve is ook hier extra zorg mogelijk. Dus ook kinderen met een medische zorgvraag of lichamelijke beperking zijn hartelijk welkom.  Omdat de Peuterbelevingsschool de Bosmuisjes voldoet aan de eisen van de Wet kinderopvang is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen. De Peuterbelevingsschool is open tijdens de schoolweken. De landelijke schoolvakanties worden daarbij aangehouden. Kijk hier wanneer jouw regio vakantie heeft.

Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan: 0651801595

Voor rondleidingen, inschrijvingen of afspraken: 06-20409133