Reguliere opvang

Bent u benieuwd naar de locaties van de Boshoeve? Klik dan op een van de locaties of kom op afspraak een keer langs.

De Boshoeve is de algemene naam voor een bijzonder kindercentrum met drie locaties. De locatie Boshoeve en Boshuisje liggen naast elkaar in Nieuw Vennep. Locatie de Boerderij ligt in Sassenheim en dit is de nieuwste aanwinst in het aanbod van bijzonder mooie kinderopvang. Op iedere locatie is de liefde voor de kinderen voelbaar, het gezonde groene leven zichtbaar, het plezier hoorbaar. U bent van harte welkom om dit te komen ervaren en er net zo van te genieten als wij. Op alle locaties van kindercentrum de Boshoeve heeft de sociale integratie handjes en voetjes in de aarde gekregen. De Boshoeve is naast een regulier kinderdagverblijf ook geregistreerd verpleegkundig kinderdagverblijf. Kinderen met en zonder (chronische) ziekte of extra zorgvraag groeien met leeftijdsgenootjes op. Het kind mogen en kunnen zijn, staat centraal.

De Boshoeve – Nieuw-Vennep

De Boshoeve is de eerste locatie en geheel nieuw gebouwd om de kinderen een warm huis te bieden. Iedere dag genieten wij als team van de kracht van de kinderen, hun mooie opmerkingen, hun lieve knuffels en rode wangen na het buitenspelen. De grote tuin van ruim 3000m2, de dieren en de grote lichte groepsruimtes geven de kinderen de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan. En wij gaan graag met hen mee!

U bent van harte welkom om de sfeer te proeven in dit mooie kindercentrum.

Het Boshuisje – Nieuw-Vennep

Het Boshuisje is de tweede locatie van kindercentrum de Boshoeve en heeft 1400m2 tuin. Het Boshuisje waarin wij met veel liefde de oude keuken hebben omgetoverd tot gezellige woonkeuken en de woonkamer een hele huiselijke speelruimte is geworden. De huiselijkheid is al zo aanwezig in dit Boshuisje dat de babytjes van babygroep de Lieveheersbeestjes zich er helemaal thuis voelen. De grote schuren achter het Boshuisje bieden juist een geweldige leefruimte voor de oudere kinderen van de naschoolse opvang. Het Boshuisje is in het weekend een logeerhuisje voor kinderen met een extra zorgvraag.

Bij de Boerderij – Sassenheim

In de prachtige boerderij en aangrenzende stallen is de tijd van vroeger nog te zien. De grote staldeuren laten zien waar vroeger de dieren naar buiten gingen. De oude balken geven een prachtige sfeer en vertellen nog steeds hoe er vroeger is geleefd. Nu klinken er kinderstemmetjes door de warme groepen. En wordt er dagelijks op ontdekkingstocht gegaan in de grote buitenruimte.